Noslēdzās labdarības akcija – “ Mēs – saviem draugiem !”

Cienījamie skolēni, skolotāji un vecāki!

 

Laikā no 1. oktobra  līdz 31 . maijam Daugavpils Vienības pamatskolā  norisinājās labdarības akcija “Mēs – saviem draugiem !”,  lai savāktu līdzekļus  Daugavpils  dzīvnieku patversmei “Otrā māja dzīvniekiem”. Lai palīdzētu nelaimē nonākušajiem pēc viņu saimnieku aizbraukšanas, saslimšanas vai citām likstām. Patversmē nedarbojas dzīvnieku iemidzināšanas funkcija.

Tās laikā izdevies savākt rekordlielu dzīvnieku barības daudzumu 112.200 kg suņu barības un 161,920  kg kaķu barības, ka arī  veselīgi našķi, ķemme kaķiem, vitamīni suņiem un  kaķu gulta.

 Dzīvnieku patversme “OTRĀ MĀJA DZĪVNIEKIEM”  saka –  Paldies, ka esi dzīvnieku pusē! –   Daugavpils Vienības  pamatskolas  skolēniem un to vecākiem!

Kopā mums izdevies realizēt lielisku  labdarības akciju , kas noteikti  kalpos par iedvesmu citiem labiem un sirsnīgiem darbiem. Turība neapstāsies pie sasniegtā un jau nākamā gada kalendāra ietvaros  turpināt jau iesākto akciju un  noteikti realizēt kādu jaunu, bet ne mazāk nozīmīgu labdarības akciju ir mūsu Daugavpils Vienības pamatskolas darba plānos. Visiem jauku  un pozitīvu emociju pilnu vasaru!

 

Informāciju sagatavoja dabaszinību un ģeogrāfijas  skolotāja : Oksana Ostrovska

Informācija mājaslapā ievietota – 01.06.2022