Karjeras nedēļa 2014

Valsts izglītības attīstības aģentūra sadarbībā ar pilsētu un novadu pašvaldībām un to izglītības pārvaldēm jau trešo gadu rīkoja pasākumu ciklu Karjeras nedēļa 2014.
Laikā no 13.līdz 17.oktobrim pasākumi norisinājās 15 Latvijas vietās vienlaikus.
Šogad skolēni tika aicināti piedalīties Karjeras nedēļas pasākumos, lai izvērtētu savas intereses, spējas, prasmes, zināšanas, kā arī rakstura īpašības veiksmīgas karjeras veidošanai. Skolēni kopā ar saviem klašu audzinātājiem devās ekskursijās uz uzņēmumiem.
Sākumskolas skolēni piedalījās zīmējumu izstādē ”Manas karjeras kurpes”, apmeklēja tematisko pasākumu „No grauda līdz maizei” LCB filiāles bērnu bibliotēkā „Zīlīte” kopā ar savām klašu audzinātājām, tikās ar robežsargiem un valsts vides dienesta speciālistiem.
Pamatskolas skolēni kopā ar savām klašu audzinātājām devās uz uzņēmumu „Dautkom TV”, uz uzņēmumu ”Daugavpils ūdens”, konditorijas fabriku „Mora”, uz nodarbību „Izzini pats sevi”, uz atvērto durvju dienu Daugavpils Medicīnas koledžā un radošo darbnīcu „Apkalpojošās sfēras profesiju pasaulē” tirdzniecības profesionālajā vidusskolā; iepazinās ar senajiem amatiem „Klūgu pīšanas darbnīcā” un „Keramikas darbnīcā”, apmeklēja atklāšanas pasākumu „Nenosēdi savu laiku!” Latgales mācību centrā un Karjeras nedēļas noslēguma pasākumu „Es savās kurpēs!” Marko Rotko mākslas centrā.
8.,9. klašu skolēni piedalījās nodarbībā „Izzini pats sevi”, ko vadīja IP psiholoģe Nadežda Fiļipova.
Liels paldies skolotājām un klašu audzinātājām par ieguldīto laiku un darbu: E. Smirnovai, I. Lukaševičai, R. Stanķevičai, Kr. Rudzītei, A. Plotkai, A. Krauklei, O. Novickai, R. Kumpiņai, L. Miderei- Davidčukai, I. Geibai, I. Sokolovai, O. Ostrovskai, L. Razminovičai, S. Vaiderei, R. Ostapko.

Informācija mājaslapā ievietota – 22.02.2022