Karjeras izglītības jaunumi septembrī un oktobrī

Starptautiskā izglītības izstāde 27.septembrī Rīgā. Izstādē piedalīsies vairāk nekā 80 dalībnieki, kas pārstāvēs dažādu Eiropas valstu, Kanādas un Ķīnas augstskolas.
Sīkāka informācija balticcouncil.org

Zinātnes festivāls DU 22.09.2014 -26.09.2014.
Zinātnes festivāls ir pasākums, kura laikā sabiedrībai tiek dota iespēja iepazīt tuvāk zinātnes pasauli, pavērot, kā tā tiek izmantota mūsu ikdienas dzīvē, ražošanā un uzzināt jaunus un pārsteidzošus faktus par labi zināmām un ierastām lietām un procesiem. Zinātnes festivāla mērķis ir vienkāršā, uzskatāmā un saprotamā veidā izglītot sabiedrību par tai aktuālām tēmām, skaidrot dažādas problēmsituācijas, kā arī rosināt jauniešus pievērsties zinātniskiem pētījumiem. Tā ir lieliska iespēja skaidrot sabiedrībai jaunākos pētījumus, vides aizsardzības, jaunāko tehnoloģiju, ražošanas īpatnību u.c. jautājumus. Dažādas izstādes, interaktīvās aktivitātes un lekcijas notiks arī jaunuzceltajā Daugavpils Universitātes Dzīvības zinātņu un tehnoloģiju mācību korpusā. Zinātnes festivālu 26. septembrī noslēgs Zinātnieku nakts. Tās tēma šogad ir „Kristāli”.
Sīkāka informācija du.lv

Valsts iestāžu Atvērto durvju diena 10.10.2014.
Valsts kanceleja sadarbībā ar valsts pārvaldes institūcijām visā Latvijā organizē Atvērto durvju dienu. Šajā dienā valsts pārvaldes iestādes būs atvērtas ikvienam interesentam un piedāvās ekskursijas, izstāžu ekspozīcijas, konkursus, seminārus, prezentācijas un klātienes tikšanās ar amatpersonām un valsts pārvaldē strādājošajiem speciālistiem. Izmantojiet iespēju un iepazīstiet valsts pārvaldi no cita skatupunkta!
Sīkāka informācija atvertodurvjudiena.lv

Karjeras nedēļa šogad noritēs no 13-17. oktobrim. Tās ietvaros -spēle „Kāds tipiņš tu esi?”

No 15.septembra meklē spēli draugiem.lv

Noderīgi Internetresursi:
http://www.izglitiba.daugavpils.lv/Media/Default/file/=2012/Profesionala/131024_Internetresursi_vpip_m%C4%81jas_lapai.pdf

Informāciju sagatavoja karjeras konsultante Sandra Šapale.

Informācija mājaslapā ievietota – 22.02.2022