“ZZ ČEMPIONĀTA – 2014” dalībnieki Vienības pamatskolas aktīvā un atraktīvā 6.a klase

“ZZ čempionāts” ir Latvijas skolēnu sporta un prāta spēles, sacensības radošos un netradicionālos sporta veidos, kas norisinās jau astoto gadu. „ZZ Čempionāta” mērķi – noskaidrot radošākās, sportiskākās un draudzīgākās klases 4.-5.,6.-8. un 10.-11.klašu grupās; veicināt sporta dzīves attīstību Latvijas skolās; popularizēt aktīvu un radošu dzīvesveidu jauniešu vidū.
Šogad savus spēkus izmēģināt nolēma arī Vienības pamatskolas 6.a klase. Lai izcīnītu vietu „ZZ Čempionāta” pusfināla sacensībās, klasei kopīgiem spēkiem bija jāizpilda klases radošais uzdevums (šogad pieteicās 2000 klases) – jāveic kāds labais darbs un jāizveido video materiāls “Labā misija” , to žūrija augstu novērtēja un jau 8.maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā notika Latgales reģiona 6.–8. klašu grupas pusfināla sacensības, kurās aktīvi piedalījās Vienības pamatskolas 6.a klases skolēni.
Pusfinālā skolēni atraktīvās un sportiskās spēlēs sacentās trīs etapos, demonstrējot savu spēju sadarboties komandā un pielietot katra talantus un erudīciju. Sacensību pirmajā etapā skolēniem tika dots erudīcijas uzdevums. Pēc tā sekoja galvenā aktivitāšu daļa, kurā bija gan stafetes, gan acumēra un foto uzdevumi. Sacensības noslēdzās ar “Kurš Kuru” zibensturnīru, kurš skolēniem sniedza īpaši pozitīvas emocijas.
Klašu grupā 6.- 8.kl.- šogad sacentās 31 klase, un tā bija gan interesanta, gan sīva cīņa par iespēju piedalīties finālā Rīgā. Atraktīvi uzdevumi, spilgtas un neaizmirstamas emocijas, un vērtīga pieredze, lai nākošgad atkal cīnītos par iekļūšanu finālā! Lai 6.a aktīvajiem skolēniem viss izdodas!

6.a klases audzinātāja Inga Sokolova

Informācija mājaslapā ievietota – 17.02.2022