Novada, valsts un starptautisko olimpiāžu un konkursu laureātu apbalvošanas pasākums

13.maijā Daugavpils Latviešu kultūras centrā notika Daugavpils pilsētas izglītības pārvaldes organizētais pasākums, kurā tika sveikti skolēni, kas 2013./2014.mācību gadā guvuši uzvaras novada, valsts un starptautiskos pasākumos.

No mūsu skolas uz svinīgo pasākumu bija uzaicināta 8.a klases skolniece Arianda Jonāne. Šajā mācību gadā Arianda rezultatīvi piedalījusies daudzās olimpiādēs. 1.vieta pilsētā iegūta vācu valodas, latviešu valodas un literatūras, mājturības un tehnoloģiju olimpiādēs, 3.vieta- pilsētas atklātajā angļu valodas olimpiādē.

Visnozīmīgākais Ariandas sasniegums ir Atzinība, kas izcīnīta 2.aprīlī Reģionālajā vācu valodas olimpiādē, kas notika Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskolā.

Par to Arianda Jonāne tika apbalvota ar Daugavpils pilsētas domes un Daugavpils pilsētas izglītības pārvaldes Goda rakstu par izciliem sasniegumiem vācu valodas apgūšanā un Daugavpils pilsētas vārda popularizēšanā.

Mūsu skolas kolektīvs priecājas par Ariandas vēlmi mācīties, par viņas mērķtiecību un sasniegtajiem rezultātiem, īpašs prieks par skolnieces paveikto ir Ariandas vācu valodas skolotājai Maijai Baklānei.

Informāciju sagatavoja direktores vietniece izglītības jomā: M.Baklāne

Informācija mājaslapā ievietota – 17.02.2022