Nemanot ir paskrējis vēl viens mācību gads…

Nemanot ir paskrējis vēl viens mācību gads… Kāds tas ir bijis, cik ražīgs un bagāts, par to varējām pārliecināties J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijā, kur 15. maijā bija sapulcējušies sākumskolas pilsētas olimpiāžu uzvarētāji un viņu skolotāji.

Šai kuplajā uzvarētāju pulkā bija arī Daugavpils Vienības pamatskolas skolēni ar savām skolotājām. Mēs priecājamies par Jāni Drelingu ( II vieta dabaszinībās), par Edgaru Bužinski ( II vieta dabaszinībās), par Luīzi Doniku ( II vieta dabaszinībās), par Kristeru Zelču ( III vieta dabaszinībās), par Raineru Silovu ( II vieta latviešu valodā), par Lauru Jonāni ( II vieta latviešu valodā), par Elizabeti Kuternegu ( III vieta latviešu valodā), par Lauru Tīnu Ostrovsku ( III vieta latviešu valodā), par Ēvaldu Vigulu ( II vieta matemātikā). Nedaudz agrāk, 12.aprīlī savas balvas sagaidīja Latgales reģiona 11. atklātās matemātikas olimpiādes uzvarētāji Rita Brauna (II vieta), Didzis Jukšs (IIvieta), Laura Jonāne (III vieta).

Paldies skolotājām: Liānai Zvērbulei, Regīnai Stanķeviča, Ainai Krauklei, Aijai Plotkai, Ārijai Leinei, Innai Bicānei, kuras sagatavoja skolēnus pilsētas olimpiādēm.

Paldies vecākiem par izturību, līdzi jušanu.

Sākumskolas skolotāja
Iveta Lukaševiča

Informācija mājaslapā ievietota – 17.02.2022