16. – 17. maijā notika “Nakts skolā”

2013./2014.m.g. skola iesaistījās projektā „Atbalsts pozitīvai uzvedībai”. Visi kopā izstrādājām uzvedības noteikumus, mācījāmies tos un visu mācību gadu centāmies tos arī ievērot. Skolēni cītīgi krāja APU pateicības (saulītes), lai klase tiktu pie lielākām balvām, kuras tika pasniegtas 2x semestrī.
Kā Gada balva tika izsludināta „Nakts skolā”, kuru ļoti gribēja iegūt visas klases. Šo galveno balvu izcīnīja 5.a un 9.b klases, kuras tad arī piedalījās nakts pasākumā 16. – 17.maijā.
„Nakts skolā” sākās visiem kopā ar sporta aktivitātēm zālē skolotājas Maijas Skrūzmanes vadībā. Pēc tam atsevišķi gan 5.a klase, gan 9.b klase bibliotēkā kopā ar bibliotekāri Jeļenu Celmu stāstīja Spoku stāstus. Vēlāk skolēni spēlēja draudzības spēles kopā ar skolas psiholoģi Tatjanu Laizāni un sociālo pedagoģi Nelliju Ivanovsku. Skolēni tika aicināti arī uz tēju un kliņģeri ar APU komandu, kurai varēja uzdot dažādus jautājumus. Pēc tam sekoja muzikālā nodarbība, kuru vadīja mūzikas skolotāja Jolanta Boreiko. Vēlāk skolēniem bija jāpārvar šķēršļu josla ”Skolas iepazīšana”, lai tiktu klasē uz kinoseansu. Rīta pusē atkal visi kopā pulcējās uz rīta rosmi. Pasākums noslēdzās ar Rīta apli – sarunām un tēju.
Dažas skolēnu atsauksmes par šo pasākumu: „ .. ļoti patika..”, „.. gribam arī turpmāk šādus pasākumus..”, „.. vai varam vēl nedaudz paspēlēt”.
Nenogurstoši ar savu 5.a klasi visu nakti pavadīja klases audzinātāja Inese Geiba. Par drošību un raitu pasākuma norisi rūpējās skolas direktore Edīte Zdanovska, direktores vietnieki – Ērika Locika, Maija Baklāne, Alīna Ivanova, Lilita Razminoviča, Jānis Macijevskis kā arī medmāsa Inese Oliševska.

Foto

Informāciju sagatavoja J.Celma.

Informācija mājaslapā ievietota – 17.02.2022