Labdarības akcija – “Mēs – saviem draugiem” !

Cienījamie skolēni, skolotāji un vecāki!

 

Laikā no 1. oktobra  līdz 21. decembrim Daugavpils Vienības pamatskolā  norisinājās labdarības akcija  Mēs – saviem draugiem”,  lai savāktu līdzekļus  Daugavpils  dzīvnieku patversmei “Otrā māja dzīvniekiem”. Lai palīdzētu nelaimē nonākušajiem pēc viņu saimnieku aizbraukšanas, saslimšanas vai citām likstām. Patversmē nedarbojas dzīvnieku iemidzināšanas funkcija.

Šī brīža situācija pasaulē daudz ir ņēmusi, bet labestību, kas mīt sirdī, tai atņemt nav varas, sirds gudrība mūsos dzīvos vienmēr. Vissirsnīgākie paldies Daugavpils Vienības pamatskolas  skolēniem, vecākiem, skolotājiem un tehniskajiem darbiniekiem par lielo atsaucību un sirds siltumu, piedaloties labdarības akcijā  “Mēs – saviem draugiem”.

Tās laikā izdevies savākt  dzīvnieku barības daudzumu 75.380  kg suņu barības un 47,250 kg kaķu barības, ka arī  veselīgi našķi, ķemme kaķiem, vitamīni suņiem , segas,  dažādas suņu un kaķu rotaļlietas.

Dzīvnieku patversme “OTRĀ MĀJA DZĪVNIEKIEM”  saka –  Paldies, ka esi dzīvnieku pusē! –   Daugavpils Vienības  pamatskolas  1.a. , 1. b, 1.c., 2.a , 2. b, 2. c , 2. d , 3.a, 3. b, 3. c, 4.a , 4. b , 4. c, 5. b,  5.c , 6. a  un 8. a klases skolēniem!

Saziedotās mantas tika nogādātas patversmes iemītniekiem ziemas brīvlaikā!

Pateicamies visiem un lai nākamais gads ir patīkamu pārsteigumu, atsaucīgu līdzcilvēku un laimīgu notikumu pilns!

Informāciju sagatavoja skolotāja:   Oksana Ostrovska

Informācija ievietota 21.12.2022.

Informācija mājaslapā ievietota – 05.01.2022