Turpinās labdarības akcija – “Mēs – saviem draugiem”!

 

Cienījamie skolēni, skolotāji un vecāki!

 

“Dzīvniekiem ir, ko teikt. Tiem nav balss, valodas, kuru mēs, cilvēki, spētu vai gribētu iemācīties. Tomēr tiem ir bezgala daudz sakāmā – ne tikai par sevi, bet arī par visu pasauli, par dzīvo būtņu savstarpējām attiecībām un galu galā – par mums pašiem “.

Tās laikā izdevies savākt  dzīvnieku barības daudzumu 19.290  kg suņu barības un 17.690 kg kaķu barības, ka arī  veselīgi našķi, ķemme kaķiem, vitamīni suņiem , segas, dažādas suņu un kaķu rotaļlietas.

Dzīvnieku patversme “OTRĀ MĀJA DZĪVNIEKIEM”  saka –  Paldies, ka esi dzīvnieku pusē! –   Daugavpils Vienības  pamatskolas  1.a. 1.c., 2.a , 2. b, 3.a, 3. b, 3. c, 4.a un 4. b klases skolēniem!

Saziedotās mantas tika nogādātas patversmes iemītniekiem rudens brīvlaikā!

Covid-19 pandēmijas laikā dzīvnieku patversmes ienākumi samazinājušies par 40%, kas ir dramatisks kritums patversmes ienākumos un apdraud tās pastāvēšanu. Mājdzīvnieki ir mūsu terapeiti. Līdz ar to labdarības akcija – –  “Mēs – saviem draugiem” turpināsies visa gada garumā .

Kuriem nav vienaldzīgs pamesto dzīvnieku liktenis, atbalstīt mūsu labdarības akciju, lai mēs veiksmīgi varētu turpināt glābt nelaimē nonākušos dzīvniekus!

 

Biedrība “Otrā māja dzīvniekiem ”  jau iepriekš
saka sirsnīgu paldies visiem, kas atsauksies mūsu aicinājumam!
P.S. Lūgums piestiprināt pie saziedotās mantas labdarības akcijas dalībnieka vārdu, uzvārdu un klasi!
Kopā ar Jums veidosim pateicības rāmīti!

 

Informāciju sagatavoja skolotāja: Oksana Ostrovska

Informācija mājaslapā ievietota – 21.10.2021