Labdarības akcija – “Mēs – saviem draugiem”

Cienījamie skolēni, skolotāji un vecāki!!

Darīt labu un piedalīties labdarībā mēs varam visu gadu, nevis tikai Ziemassvētku laikā. Ik dienu dzīvnieku patversmē nokļūst suņi un kaķi, kuri dažādu iemeslu dēļ ir palikuši bez saimniekiem – noklīduši, pamesti – un dzīvo uz ielas, nesaņemot pienācīgu aprūpi. Dzīvnieku patversmes iemītnieku uzturēšanai atvēlētie līdzekļi ir ierobežoti, bet pastāvīgi nepieciešama pārtika, personīgās higiēnas preces, barība, smiltis, siksniņas, bļodas, rotaļlietas un citi produkti.  Šogad mēs ceram atkal apvienot  labdarības akcijā : ” Mēs – saviem draugiem”  visus vecākus, skolēnus, skolotājus,  to radiniekus un draugus, visus, kam ir iekšēja vajadzība palīdzēt, iepriecināt un atbalstīt!

 Lai padarītu labāku Latvijas patversmēs mītošo dzīvnieku ikdienu, laikā no 11. oktobra  līdz 30. novembrim Daugavpils Vienības pamatskolā norisināsies labdarības akcija “Mēs – saviem draugiem”,  lai savāktu līdzekļus  Daugavpils  dzīvnieku patversmei “Otrā māja dzīvniekiem”. Lai palīdzētu nelaimē nonākušajiem pēc viņu saimnieku aizbraukšanas, saslimšanas vai citām likstām. Patversmē nedarbojas dzīvnieku iemidzināšanas funkcija.

NEPIECIEŠAMS :

  • Kaķu barība sterilizētiem kaķiem dažāda vecuma;
  • Suņu barība sterilizētiem suņiem dažāda vecuma;
  • Pavadas;
  • Kakla siksnas;
  • Rotaļlietas kucēniem;
  • Kārumi, našķi;

Saziedotās mantas tiks nogādātas patversmes iemītniekiem!

Biedrība “Otrā māja dzīvniekiem ”  jau iepriekš saka sirsnīgu paldies visiem, kas atsauksies mūsu aicinājumam!

 P.S. Lūgums piestiprināt pie saziedotās mantas labdarības akcijas dalībnieka vārdu, uzvārdu un klasi! Kopā ar Jums veidosim pateicības rāmīti!

                           Informāciju sagatavoja skolotāja: Oksana Ostrovska

Informācija mājaslapā ievietota – 11.10.2021