Dalība JA Titan

 

Mēs, Daugavpils Vienības pamatskolas skolēnu komandas “Winnerly” dalībnieki Jānis Drelings un Egīls Mežals, bijām piedalījušies Daugavpils reģionālajā JA Titan turnīrā, savukārt, tā panākumi ļāva mums piedalīties Latvijas mēroga sacensībās vidusskolu komandu konkurencē. Spēles pusfinālā (ceturtdaļfinālā) iegūstot 2. vietu varējām piedalīties finālā, kur ieguvām 8. vietu, taču pateicoties mūsu spēles stratēģijas prezentācijai varējām pacelties uz 7.

Spēle JA Titan ir izstrādāta, lai ļautu skolēniem iejusties īsta uzņēmēja statusā. Tās darbība notiek 2035. gadā, nākotnes intensīvās tiešsaistes tirgū, kur katrai komandai ir jāizstrādā stratēģija, kā visveiksmīgāk tirgot datorus un gūt panākumus.

Latvijas čempionāta finālā labākā komanda tika noteikta pēc diviem kritērijiem – spēlē sasniegtā panākumu indeksa un spēles stratēģijas prezentācijas žūrijai, kurā komanda demonstrē spēles laikā uzkrātās zināšanas un prasmi tās pielietot.

Kopumā 6 reģionālajos JA Titan čempionātos visā Latvijā piedalījās 102 komandas, no kurām čempionāta finālā spēkojās astoņas labākās komandas no piecām skolām – Daugavpils 3. vidusskolas, Āgenskalna Valsts ģimnāzijas, Rīgas Valsts 3. ģimnāzijas, Liepājas Raiņa 6. vidusskolas un Daugavpils Vienības pamatskolas.

Fināla rezultāti:

Iegūtā vieta

Komanda

Skola
1 Podkops Daugavpils 3. vidusskola
2 Trīs Muskatieri Āgenskalna Valsts ģimnāzija
3 50mg Rīgas Valsts  3. ģimnāzija
4 XXV Centimetri Āgenskalna Valsts ģimnāzija
5 Ezers Uz Vakara  Āgenskalna Valsts ģimnāzija
6 Trīs Musketieri Liepājas Raiņa 6. vidusskola
7 ?  Winnerly   Daugavpils Vienības pamatskola
8 Lucky Team  Daugavpils 3. vidusskola

 

Paldies skolotājiem Naurim Kupcovam no Daugavpils 3.vidusskolas par sagatavošanu, Evai Linkevičai un  Birutai Ivanovai par atbalstu turnīrā.

Dalība JA Titan

Informācija mājaslapā ievietota – 08.09.2021