Brauciens uz Zinātnes centru Igaunijā

Vēlies pārsteigt sevi? Zinātnes centrs AHHAA gan piedāvā zinātni, aizraujošas nodarbības, piedzīvojumus un noderīgas iemaņas, gan dod iespēju patīkamai laika pavadīšanai. 4. oktobrī Daugavpils Vienības pamatskolas 6. a klase ar skolotāju Oksanu un 7. b klase ar skolotāju Madaru un Maiju devās tālā ceļā uz Tartu AHHAA zinātnisko centru ar mērķi veidot uz zināšanām balstītu domāšanu veidu tieši caur zinātniskiem eksperimentiem. Skolēniem bija lieliskā iespēja izpētīt noslēpumaino limonādes vēsturi un izgatavot īstu “ Limpo”  limonādi un arī noskaidrot, kā top saldējums. Galvenajā centra daļā bija ļoti daudz interesantu objektu, kuri izveidoti ar domu “Izmēģini pats”, tāpēc skolēni varēja visu paši pārbaudīt un uzzināt kaut ko aizraujošā veidā.  Mums paveicās apmeklēt jauno aizraujošu ekspozīciju “Ahā, adrenalīns!”, kur mūs aizveda nervus kutinošā piedzīvojumā –  izbaudīt izglītojošas un ar adrenalīnu piepildītas aktivitātes ar izaicinājumiem.

Ceļš uz mājām bija patīkamu emociju piepildīts pēc centra apmeklējuma, garajā mājupceļā vēlreiz apspriežot visas piedzīvotās aktivitātes! Esam 100% pozitīvi uzlādēti! Ekskursija patika visiem!

Paldies , zinātnes centrs AHHAA darbiniekiem, Daugavpils Vienības pamatskolas vecākiem par atbalstu ekskursijas realizācijā.

Ar laba vēlējumiem, sk. Madara, Maija un Oksana

Informācija mājaslapā ievietota – 07.10.2024