„No vasaras mācies mūžu dzīvot –Mācies krāsas un siltumu krāt. Katram dzīvotam mirklim, pieliekot mīļumu klāt.”— A.Elksne

Laikā no 1.oktobra līdz 31.maijam skolā turpināsies 2019.gada rudenī aizsāktā labdarības akcija  „Viena darbs- piliens jūrā, kopīgs darbs -kalnu pārceļ”. Akcijas mērķis- ar savu prasmi un vēlmi palīdzēt priekšlaikus dzimušiem bērniņiem un viņu vecākiem, kā arī mazuļiem, kuriem trūkst vecāku gādības/ Baby box atstātiem mazuļiem. Tieši Jūsu dāvinājums vai labo domu un vēlējumu spēks sasildīs un stiprinās kādu mazu bērniņu.

Sirsnīgi pateicos ikvienam, kurš arī iepriekšējā mācību gadā bija domās ar mums, bet vislielākie pateicības vārdi visiem, kuri atbalstīja šo akciju ar saviem darinājumiem, dāvinājumiem.  Ieliekot savu sirds siltumu un laba vēlējumus, mēs kopā sarūpējām pūriņu steidzīgajiem – tai pat laikā trauslajiem bērniņiem. Kopīgiem spēkiem esam adījuši, tamborējuši, iegādājušies sedziņas,  kokonus,  cepurītes,  ļoti daudz zeķīšu un zābaciņu,  jaciņas,  biksītes, rotaļlietu astoņkājus, rāpulīšus, cimdiņus….

Viss saziedotais sapakots un ar 9.klases skolnieka Eduarda palīdzību, nodots labas gribas cilvēkiem, kuri sarūpēto nogādās tobrīd vajadzīgākajā vietā. 

Vēlot sirds siltumu, dizaina un tehnoloģiju skolotāja  Rita Ostapko

Informācija mājaslapā ievietota – 01.10.2024