„No vasaras mācies mūžu dzīvot –Mācies krāsas un siltumu krāt. Katram dzīvotam mirklim, pieliekot mīļumu klāt.”— A.Elksne

            2019.gada rudenī  tika aizsākta labdarības akcija  „Viena darbs- piliens jūrā, kopīgs darbs -kalnu pārceļ”. Arī šajā 2020./2021. m.g. akcija tika turpināta. Akcijas mērķis- ar savu prasmi un vēlmi palīdzēt priekšlaikus dzimušiem bērniņiem un viņu vecākiem, kā arī mazuļiem, kuriem trūkst vecāku gādības/ Baby box atstātiem mazuļiem- noadīt vai notamborēt zeķītes, kokonus, cepurītes, rotaļlietas astoņkājus, sedziņas- tādējādi palīdzot priekšlaikus dzimušiem mazuļiem un viņu vecākiem, kā arī bērniem, kuriem trūkst vecāku gādības /Baby box atstātajiem mazuļiem. Tieši Jūsu dāvinājums vai labo domu un vēlējumu spēks sasildīs un stiprinās kādu mazu bērniņu.

         Sirsnīgi pateicos ikvienam, kurš bija domās ar mums, bet vislielālie pateicības vārdi visiem, kuri atbalstīja šo akciju ar saviem dāvinājumiem:  skolniecēm, skolotājiem, skolēnu mammām un vecmammām, vecāku kolēģiem un paziņām.  Ieliekot savu sirds siltumu un laba vēlējumus, mēs sarūpējām pūriņu steidzīgajiem – tai pat laikā trauslajiem bērniņiem. Kopīgiem spēkiem esam adījuši, tamborējuši, iegādājušies sedzinas,  kokonus,  cepurītes,  ļoti daudz zeķīšu un zābaciņu,  jaciņas,  biksītes, astoņkājus- rotaļlietu, rāpulīšus, cimdiņus.

            Visi darinājumi sapakoti un tiks nodoti tālāk labas gribas cilvēkiem, kuri nogādās šobrīd vajadzīgākajā vietā.

PATEICOS ikvienam akcijas atbalstītājam, kas darbos vai domās bija kopā! 

Vēlot sirdssiltumu visiem, mājturības/dizaina un tehnoloģiju skolotāja  Rita Ostapko

Informācija mājaslapā ievietota – 08.09.2021